Nejnovější recenze ze sekce Filtrační konvice
Dobrý
- Klasika
Konvici nebylo snadné zprovoznit, funguje až s filtrem ze staré konvice. Budu tedy reklamovat filtry, v konvici problém není. Jsem ale zklamaná.
Klasická konvice, vejde se do dvířek lednice, levná.
funguje
- Sklo
- Zachycení vodního kamene
Filtrační konvici jsme pořídili zejména kvůli velmi tvrdé vodě, která okamžitě zanášela kamenem varnou konvici a de facto ani neumožňovala používání kávovaru. Chuťově je naše voda vynikající, takže chuť po filtrování nedovedu posoudit, ale co se týče vodního kamene, ten rozhodně přestal konvici trápit a to úplně, takže v tomto ohledu velká spokojenost.
Chtěli jsme skleněnou, nesnáším plasty, a tato byla z těch skleněných za nejnižší cenu, stejně tak filtry. Proto tato volba.
Provedení jsem moc nepochopila, hlavně to víko, otevírá se trochu nešikovně a nevím proč celé. Ale zvykla jsem si, funkce je důležitější.
- Zásobník filtrované vody vždy k dispozici
- Elektronické doplňky konvice počítají s denním užíváním
Konvice hlavně nplní svůj účel ale je i pěkná.
Splňuje vše, voda pěkně čistá, bez nečistot
- žena si to moc chválí
Jsem mile překvapená kvalitou. Jsem s pokojená.
Při použtí konvice je voda nejen zdravější, ale i chutnější.
- dobrá cena
- velmi výhodné co se týče ceny
Laica Mikro PLASTIK-STOP
Přidáno: 16. února 2024
(naposledy upraveno 16. února 2024)
Zakoupeno v Prozdravi.cz
voda je chutná
poněkud složitější udržba
Skleněná konvice je lehká, pěkná a praktická. Jsem s ní velice spokojená.
- I dont need to carry home a heavy minaral water
- Save money
- Při nalévání vody mi celý vnitřek vypadl. Když konvu dáte do určitého úhlu, tak vše vypadne a voda se vylije a je to síla potom!!!
- Nejsou tam žádné západky, aby byla zajištěna vnitřní část konve. Vypadne ven.
Tvarově dobrá, velký objem. Cena dobrá. Ale pozor, moc nenaklánět!!! Nemůžu doporučit.
Používám a jsem spokojen. Voda neobsahuje žádné zápachy a je svěží a chutná.
mění chuť vody