Nejnovější recenze ze sekce Filtrační konvice
- užívám opakovaně několik let, spokojenost
- Rychlá kvalitní filtrace
- krásné šedé provedení
- uzvedne i dítě
- jednoduchá údržba
- Pořád se drží zbytková voda na dně nádoby s filtrem a nejde vylít - jedině pokud se mechanicky nevyndá samotný filtr
- Voda i po přefiltrování nechutná lépe
Produkt mě nijak nenadchl.
Vadilo mi, že se neustále na dně nádoby s filtrem držela zbytková voda (cca 1 až 2 cm).
Jak psali jiní v ostatních recenzích, že přefiltrovaná voda chutná jak ze studánky, tak s tím vůbec nemohu souhlasit. Voda po přefiltrování nebyla chuťově lepší, spíš byla horší.
Nechápu, jak může být zdravotně v pořádku, že několik dní (cca měsíc) používáte jeden filtr a zároveň se na dně nádoby s filtrem neustále drží centimetrová hladina vody. Netvoří se tam už po pár dnech bakterie?
Žádný zázrak se nekonal. Konvici vůbec nedoporučuji.
Žádnou konvici BWT Slim Mei 3,6 l jsem nedostal.
jednoduché uvedení do provozu
- Super pro větší rodinu
Máme tvrdou vodu toto považuji za vynikajici
- ano, je to dobrá konvice, 3x filtr
- nevím,..nic
mám několik filtračních konvic,jestli je to sklo,nevím,ale je to jiné,než ty konvice základní, rozdíl ve vodě, z jakékoli konvice není.nebo jen minimální hodnota ppm,takže.. kupte si jakoukoli konvici, bude sloužit stejně,jako drahá,jelikož mám měřič kvality,konvice dopadli stejně,..levné i drahé, voda je opravdu lepší,než z kohoutku,změní se hodnota ppm.. příklad,voda z kohoutku má 128 ppm,z konvice má 85 ppm,to samé vodivost,..jednoduše, odstraňuje chlor,těžké kovy,tvrdost..takže funguje.. doporučuji..
- easy to use
- Filtruje vodu
- Skleněná
- Velikost
Prefiltrovanou vodu používáme na vše - pití, do kavovaru, na caj etc. Velice docenujeme možnost mít konvici s tak velkým objemem.
- Super
- Drahé filtrační inzerty
- Vzhled
- Plní funkci
- Cena v balení náhradní filtry.
- Používám pro vnučku + do rychlovarné konvice - na zalévání pokojových kytek
nic
- Po týdnu užívání cítím více energie během dne
- Po cvičení rychlejší regenerace
- Účinky vody nakonec ocenil i můj původně skeptický manžel :-)
- Žádnou jsme nezaznamenali
Vodíkovou vodu jsme zařadili do našeho běžného pitného režimu. Dáváme si ji hned ráno celá rodina a po cvičení, kde jsou patrné opravdu rychlé změny k lepšímu. Cítíme menší únavu a větší vitalitu, opravdu mohu jen doporučit :-)
- Velká spokojenost
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »